Ndihmoni
Written by Administrator
PDF Print E-mail

Na ndihmoni ne rrugen tone

INTESA SANPAOLO BANK

Bank address:
Laprake,Tirane
Account holder:  
Go2 ALBANIA
Account.no:         
__________________ (Euro)
__________________ (Leke)
__________________ (Dollare)

Last Updated on Tuesday, 02 October 2012 13:15
 

QËLLIMI I GO2ALBANIA

Nxitja e lëvizjes aktive, të pastër, të shëndetshme dhe efiçiente në qytetet dhe rajonet e Shqipërisë.

GO2 Services

• Bicycle and walking policy audit
• Consult about cycle policy and cycle network development, cycle plans
• Consult about pedestrian policy and cycle network development, cycle plans
• Designs cycle and pedestrian facilities
• User satisfaction surveys

GO2 Team

Kontakto me ne

Rr.Gjergj Fishta, Nd.60, H.3, Ap.27, 1023, Tiranë
Rr.Marin Barleti, Pall.167, Shkodër

Tel: +355 69 67 28 877
Email: contact@go2albania.org
Website: www.go2albania.org