23
Feb 2015
STUDIME dhe PUBLIKIME
Written by Administrator
PDF Print E-mail

15-16 Tetor  2013 Konferencë ‘Pedalimi në Europën Qëndrore dhe Lindore’ Ljubljana, Slovenia  ‘Case study, City of Shkoder ALBANIA’
http://www.mobile2020.eu/get-connected/lju-conference/presentations.html

 

11-13 Shtator Konferenca XIV Ndërkombëtare ‘Të ecurit dhe Komunitetet e Gjalla’ Munich, Germany
https://www.walk21munich.com/frontend/index.php?&page_id=1482

 

11-14 Qershor 2013 Konferenca Globale e Pedalimit, Velo-City, Vienna 2013

 

ELTIS_ ‘Building a network for sustainable urban mobility in Albania and Kosovo’
http://www.eltis.org/index.php?id=13&study_id=3758

 

ELTIS_’Great tradition-bright future, Shkodra the cycling city of Albania’
http://www.eltis.org/index.php?id=13&lang1=en&study_id=3475

 

ELTIS_’Sharing urban streets in Shkodra, Albania’
http://www.eltis.org/index.php?id=13&study_id=3819

 

Artikull artistik në ‘Gazeta Shqiptare’ dhe Balkanweb 12 qershor 2013 (Skënder Temali)  
http://www.balkanweb.com/kryesore/1/bicikleta-e-pare-ne-shqiperi-me-1907-nga-konsulli-suedez-136683.html

 

KONKURSI KOMBËTAR ‘Si ta bëmë TIRANEN një qytet bashkëkohor turistik?’ organizuar nga Bashkia TIRANE, Shoqata e Bashkive të Shqipërisë, Agjensia Kombëtare e Turizmit, Fondacioni Hanns Seidel.

 

Projekti ’AgorA_kuVENDe’, për hapësirat publike në Tiranë duke krijuar vend për njerëzit (banorët dhe vizitorët) i paraqitur nga vullnetarët e GO2, u cilësua si ndër idetë më të mira krahas 4 ide-propozimeve të tjera.

 

Konkursi kombëtar ‘Ide të Gjelbra, 2014’, organizuar nga ‘PARTNERET SHQIPERI, shpall projekt-idenë ‘Vështrim i gjelbër, Kalam’Kala’ të paraqitur nga GO2, si një ndër 3 fituesit. 
http://www.partnersalbania.org/?fq=brenda&m=news&gj=gj1&lid=117

Konkursi ballkanik ‘Filantropi për Ide të Gjelbra, 2014’, organizuar nga ‘Fonacioni i Vëllezërve Rockfeller’ në korrik të këtij viti, shpall projekt-idenë Vështrim i Gjelbër, Kalam’Kala propozuar nga GO2, si një ndër 3 fituesit, krahas 2 të tjerave që paraqiteshin nga Serbia.

 

Çmimi  ‘ACT Now’ për muajin gusht, i dhënë nga Ambasada Amerikane, në mbështetje të nismave të shoqërisë civile në Shqipëri 
http://www.zeriamerikes.com/content/us-embassy-albania-vepro-tani-prize/1744764.html

 

Çmimi i parë i Jurisë së Vjenës_Vizionarë të Pedalimit_në Konferencën Globale VELO-CITY 2013, Vienna, AUSTRIA
http://velo-city2013.com/?page_id=2337&project_id=42

 

QËLLIMI I GO2ALBANIA

Nxitja e lëvizjes aktive, të pastër, të shëndetshme dhe efiçiente në qytetet dhe rajonet e Shqipërisë.

GO2 Services

• Bicycle and walking policy audit
• Consult about cycle policy and cycle network development, cycle plans
• Consult about pedestrian policy and cycle network development, cycle plans
• Designs cycle and pedestrian facilities
• User satisfaction surveys

GO2 Team

Kontakto me ne

Rr.Gjergj Fishta, Nd.60, H.3, Ap.27, 1023, Tiranë
Rr.Marin Barleti, Pall.167, Shkodër

Tel: +355 69 67 28 877
Email: contact@go2albania.org
Website: www.go2albania.org