Galeria - Go2 Albania
Electric vehicle Tirana lake  Hotel transport
IMG_1427
IMG_1721
IMG_1738
IMG_1743
IMG_1833
IMG_1844
IMG_1849
IMG_2067
IMG_2123
IMG_2162
IMG_2497
IMG_2538
IMG_2577
IMG_2578
IMG_2631
IMG_2858
IMG_2877
IMG_2878
IMG_2882
 
Display Num 
«StartPrev12345NextEnd»
Page 1 of 5
 
 
Powered by Phoca Gallery

QËLLIMI I GO2ALBANIA

Nxitja e lëvizjes aktive, të pastër, të shëndetshme dhe efiçiente në qytetet dhe rajonet e Shqipërisë.

GO2 Services

• Bicycle and walking policy audit
• Consult about cycle policy and cycle network development, cycle plans
• Consult about pedestrian policy and cycle network development, cycle plans
• Designs cycle and pedestrian facilities
• User satisfaction surveys

GO2 Team

Kontakto me ne

Rr.Gjergj Fishta, Nd.60, H.3, Ap.27, 1023, Tiranë
Rr.Marin Barleti, Pall.167, Shkodër

Tel: +355 69 67 28 877
Email: contact@go2albania.org
Website: www.go2albania.org