Galeria - Go2 Albania
IMG_2886
IMG_2890
IMG_2895
IMG_2904
IMG_2945
IMG_3027-1
IMG_3029
IMG_3694
IMG_3831
IMG_17602
IMG_17942
IMG_18522
IMG_18682
IMG_19742
IMG_26412
IMG_29383
IMG_37682
IMG_37981
IMG_38072
IMG_38202
 
Display Num 
Page 2 of 5
 
 
Powered by Phoca Gallery

QËLLIMI I GO2ALBANIA

Nxitja e lëvizjes aktive, të pastër, të shëndetshme dhe efiçiente në qytetet dhe rajonet e Shqipërisë.

GO2 Services

• Bicycle and walking policy audit
• Consult about cycle policy and cycle network development, cycle plans
• Consult about pedestrian policy and cycle network development, cycle plans
• Designs cycle and pedestrian facilities
• User satisfaction surveys

GO2 Team

Kontakto me ne

Rr.Gjergj Fishta, Nd.60, H.3, Ap.27, 1023, Tiranë
Rr.Marin Barleti, Pall.167, Shkodër

Tel: +355 69 67 28 877
Email: contact@go2albania.org
Website: www.go2albania.org