Galeria - Go2 Albania
IMG_38232
IMG_38252
IMG_38292
IMG_38302
IMG_38312
IMG_38352
IMG_38362
IMG_38372
IMG_38392
IMG_38402
IMG_38432
IMG_38492
IMG_178021
Modern painting in Tirana name artist ask Brikena
Painting made under Enver Hoxha\'s regime. Female communist propagandists Museaum of modern art Tirana
Rr Kavajes
Shkoder Albania 02 12 10
Shkodra fietsen Albania
Shkodra fishing & cycling 2
Shkodra new street construction
 
Display Num 
Page 3 of 5
 
 
Powered by Phoca Gallery

QËLLIMI I GO2ALBANIA

Nxitja e lëvizjes aktive, të pastër, të shëndetshme dhe efiçiente në qytetet dhe rajonet e Shqipërisë.

GO2 Services

• Bicycle and walking policy audit
• Consult about cycle policy and cycle network development, cycle plans
• Consult about pedestrian policy and cycle network development, cycle plans
• Designs cycle and pedestrian facilities
• User satisfaction surveys

GO2 Team

Kontakto me ne

Rr.Gjergj Fishta, Nd.60, H.3, Ap.27, 1023, Tiranë
Rr.Marin Barleti, Pall.167, Shkodër

Tel: +355 69 67 28 877
Email: contact@go2albania.org
Website: www.go2albania.org