Galeria - Go2 Albania
go2albania (17)
go2albania (18)
go2albania (19)
go2albania (20)
go2albania (21)
go2albania (22)
go2albania (23)
go2albania (24)
go2albania (25)
go2albania (26)
go2albania (27)
go2albania (28)
go2albania (29)
go2albania (30)
go2albania (31)
 
Display Num 
«StartPrev12345NextEnd»
Page 5 of 5
 
 
Powered by Phoca Gallery

QËLLIMI I GO2ALBANIA

Nxitja e lëvizjes aktive, të pastër, të shëndetshme dhe efiçiente në qytetet dhe rajonet e Shqipërisë.

GO2 Services

• Bicycle and walking policy audit
• Consult about cycle policy and cycle network development, cycle plans
• Consult about pedestrian policy and cycle network development, cycle plans
• Designs cycle and pedestrian facilities
• User satisfaction surveys

GO2 Team

Kontakto me ne

Rr.Gjergj Fishta, Nd.60, H.3, Ap.27, 1023, Tiranë
Rr.Marin Barleti, Pall.167, Shkodër

Tel: +355 69 67 28 877
Email: contact@go2albania.org
Website: www.go2albania.org